Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Ciasteczka

Dane osobowe i polityka prywatności:

1. Klient wyraża zgodę na prowadzenie komunikacji ze Sklepem za pośrednictwem poczty elektronicznej w celu realizacji zamówienia.

2.Klient będący osoba fizyczną poprzez rejestracje w Sklepie wyraża zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych przez Właściciela na potrzeby realizacji wszelkich umów zawartych poprzez Sklep, zgodnie z treścią ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. nr 101, poz. 926)

3. Administratorem danych osobowych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych jest Java Coffee Company Sp. z o.o. ul.Palisadowa 20/22 01-940 Warszawa. Dane osobowe przetwarzane są w następujących celach: • realizacja umowy sprzedaży na podstawie zamówienia złożonego w Sklepie przez Klienta, • otrzymywanie ofert Sklepu opcja newsletter , • obsługa reklamacji i zwrotów wynikających z zawartej umowy sprzedaży, • rejestracja Konta Klienta oraz wyrażeniu stosownej zgody (poprzez odznaczenie specjalnego checkboxa; rejestracja musi zostać następnie potwierdzona poprzez kliknięcie w link aktywacyjny podany w wiadomości e-mail wysłanej na adres podany podczas rejestracji), • w związku z korespondencją mailową, w tym m.in. udzielaniem porad dotyczących produktów dostępnych w Sklepie,

4. Klient będący osoba fizyczna ma możliwość wglądu , zmiany lub usunięcia danych dotyczących jego osoby. Uprawnienie to Klient może zrealizować samodzielnie poprzez dokonanie stosownych zmian na Koncie Klienta bądź zgłosić do Sklepu za pośrednictwem e-maila wysłanego na adres: info@javacoffee.pl, przy czym prośba taka musi być wysłana z adresu e-mail podanego podczas rejestracji lub wskazanego przy składaniu zamówienia. Zmiana loginu (adresu e-mail) jest możliwa jedynie poprzez usunięcie Konta, a następnie dokonania ponownej rejestracji w Sklepie.

5. Właściciel oświadcza, że przekazywanie wszelkich danych Klienta do baz danych Sklepu odbywa się w sposób bezpieczny, przy pomocy certyfikatu SSL.

6. Właściciel oświadcza, że spełnia wszelkie warunki przetwarzania danych przewidziane ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

7. Właściciel jest zobligowany do ujawnienia danych osobowych Klientów podmiotom uprawnionym na podstawie obowiązujących przepisów prawa.

8. Klient wyraża zgodę na otrzymywanie plików „cookies”.