Collection: Flavour Profile
Profil sensoryczny to nuty smakowe i aromaty zawarte naturalnie w ziarnach kawy, które wydobywamy z nich podczas procesu palenia. Smaki wyczuwalne po zaparzeniu nie są sztucznie dodane do ziaren.
Uzyskanie dobrze zbalansowanego profilu sensorycznego wymaga odpowiedniego sprzętu, wysokich umiejętności i praktyki po stronie roastera.
-
Raspberries | Strawberries | Almonds | Milk chocolate
Drip oBLEND Coffee Africa & America | Natural | Washed
Regular price From zł 44.50Regular priceUnit price / per -
Wiśnia | Herbata assam | Mleczna czekolada
Congo Umoja Wetu (batch brew) Democratic Republic of Congo | Washed
Regular price From zł 37.50Regular priceUnit price / per -
Grejpfruit | Czekolada deserowa | Żurawina
Mexico Nahua omniroast coffee Meksyk | Honey Process
Regular price From zł 37.50Regular priceUnit price / per -
Jaśmin | Granat | Truskawka
Decaf Colombia Cauca Drip Kolumbia | Sugarcane E.A. Decaf
Regular price From zł 47.50Regular priceUnit price / per -
Czereśnia | Miód gryczany | Białe winogrono | Malina | Migdał
Burundi Gitwe Burundi | Washed
Regular price From zł 75.00Regular priceUnit price / perzł 0.00Sale price From zł 75.00 -
Czerwone jabłko | Suszona żurawina | Kakao - Winogrono
Meksyk El Jaguar Meksyk | washed
Regular price From zł 58.00Regular priceUnit price / perzł 0.00Sale price From zł 58.00 -
Marakuja | Mandarynka | Trawa Cytrynowa | Guava
El Salvador El Cocal Salwador | Natural Anaerobic
Regular price From zł 75.00Regular priceUnit price / perzł 0.00Sale price From zł 75.00 -
Grejpfrut | Jabłko | Rodzynki | Orzech laskowy
Etiopia Chire Etiopia | Washed
Regular price From zł 59.00Regular priceUnit price / perzł 0.00Sale price From zł 59.00