Proponujmy nowe orzeźwiające wykwintne bezalkoholowe przepisy na każdy dzień - pyszne mocktajle na bazie organicznych syropów BACANHA.
Przepisy opracował dla Was Łukasz Stępniak - Head Trainer JAVA Coffee Roasters.
SKŁADNIKI:
Wrzucamy wszystko do shakera i wstrząsamy aż się schłodzi. Przecedzamy na lód i dopełniamy wodą gazowaną.
Dekorujemy plasterkiem gruszki i gałązką rozmarynu.
SKŁADNIKI:
Syrop, lód i cascarę wkładamy do shakera i mocno wstrząsamy. Do szklanki wrzucamy plastry pomarańczy i kostki lodu. Dolewamy CASCARY do 2/3 objętości szklanki i uzupełniamy tonikiem.
Dekorujemy plasterkiem pomarańczy.
SKŁADNIKI:
Plasterki ogórka, syrop i listki rozmarynu wrzucamy do shakera i rozgniatamy. Dodajemy lód i wstrząsamy.
Niską szklankę uzupełniamy kruszonym lodem, a na to przecedzamy zawartość shakera i dopełniamy tonikiem.
SKŁADNIKI:
Wszystkie składnikli łączymy ze sobą i wylewamy do wysokiej szklanki wypełnionej lodem.
Dekorujemy plasterkami brzoskwini lub cytryny i miętą.
SKŁADNIKI:
Sok jabłkowy, syrop, sok z cytryny i szczyptę cynamonu podgrzewamy mieszając i przelewamy do kubeczka / szklanki.
Dekorujemy podpaloną laską cynamonu.
SKŁADNIKI:
Do shakera wrzucamy winogrona, wlewamy syrop i porządnie wszystko rozgniatamy.
Szklankę wypełniamy kruszonym lodem. Na lód przecedzamy zawartość shakera i uzupełniamy wodą gazowaną.
Dekorujemy winogronami lub skórką limonki.
SKŁADNIKI:
Do shakera wlewamy bezalkoholowy gin, jałowiec, syrop i szejkujemy do schłodzenia i powstania pianki. Wylewamy na lód i dopełniamy tonikiem.
Dekorujemy ziarnkami jałowca.
SKŁADNIKI:
Wszystkie składniki wlewamy do shakera i szejkujemy do momentu uzyskania pianki. Wylewamy na lód.
Dekorujemy ziarenkami kawy.
Dowiaduj się o wszystkich nowościach i promocjach jako pierwszy!
*Otrzymany kod działa na jednorazowy zakup kawy w naszym sklepie. Rabat nie łączy z innymi promocjami. Nie obejmuje zestawow testowych i prezentowych oraz subscrypcji.