News
Specialty coffee - wiesz, o co z nią chodzi?
Termin Specialty coffee został po raz pierwszy użyty w 1974 roku w magazynie Tea&Coffee Journal przez Ernę Knutsen. Erna w swoim artykule opisywała wyjątkowe smaki kawy pochodzące z obszarów charakteryzujących się...
Specialty coffee - wiesz, o co z nią chodzi?
Termin Specialty coffee został po raz pierwszy użyty w 1974 roku w magazynie Tea&Coffee Journal przez Ernę Knutsen. Erna w swoim artykule opisywała wyjątkowe smaki kawy pochodzące z obszarów charakteryzujących się...
MYTA METODA OBRÓBKI ZIARNA
Kontynuujemy serię wpisów na naszym Javowym blogu. Chcielibyśmy podzielić się z Wami naszą wiedzą i pasją, pokazać skąd biorą się ziarna przez nas wypalane i jaką drogę przechodzą, aby znaleźć...
MYTA METODA OBRÓBKI ZIARNA
Kontynuujemy serię wpisów na naszym Javowym blogu. Chcielibyśmy podzielić się z Wami naszą wiedzą i pasją, pokazać skąd biorą się ziarna przez nas wypalane i jaką drogę przechodzą, aby znaleźć...
Polecane Kawy
-
BORÓWKA - DAKTYL - PAPAJA - POMARAŃCZA
Kolumbia Eduardo Rojas Kolumbia | Natural
Cena regularna zł 99.00Cena regularnaCena jednostkowa / nazł 0.00Cena promocyjna zł 99.00 -
Jeżyna | Grejfrut | Trawa Cytrynowa | Mleczna Czekolada
Kenia Endebess Kenia | Natural
Cena regularna Od zł 68.00Cena regularnaCena jednostkowa / nazł 0.00Cena promocyjna Od zł 68.00 -
Marcepan | Morela | Wiśnia | Winogrona
Spring Espresso Rwanda | Myta
Cena regularna Od zł 60.00Cena regularnaCena jednostkowa / na -
Marakuja | Mandarynka | Trawa Cytrynowa | Guava
El Salvador El Cocal Salwador | Natural Anaerobic
Cena regularna Od zł 75.00Cena regularnaCena jednostkowa / nazł 0.00Cena promocyjna Od zł 75.00